top of page

VOOR OUDERS

Meer informatie? Neem contact op!
Maak je je zorgen omdat je kind nog niet praat? Maakt je kind geen goed contact met jou of met anderen? Of heb je het gevoel dat er ‘iets niet klopt’? Bij Praat en Gebaar krijg je aan de hand van de FloorPlay-methode inzicht in de manier van communiceren van je kind en leer je hoe je de communicatie kunt stimuleren. 

De coaching vindt bij jou thuis plaats en wordt gedaan met behulp van een video-opname van je kind, vragenlijsten en een gesprek met de ouders. Er wordt een plan op maat gemaakt voor je kind, op basis waarvan de coaching plaatsvindt.

Oudercoaching FloorPlay

Tijdens een aantal sessies wordt het spel van je kind met een van de ouders begeleid en leer je hoe je je kind verder kunt helpen in zijn/haar communicatieve ontwikkeling. Het eind van de coaching bestaat uit een gesprek over de nieuwe inzichten en de veranderingen, die je als handvatten kunt gebruiken.

Specificaties oudercoaching FloorPlay:

  • Aantal bijeenkomsten: 7

  • Kosten intake: €25,-

  • Kosten: €475,- 

Als je besluit het hele begeleidingstraject te volgen, is de intake gratis. Voor meer informatie over oudercoaching en vragen kun je uiteraard altijd contact opnemen.

Voor collega-logopedisten is het mogelijk een consult af te spreken.


 

Over FloorPlay

FloorPlay coaching is gebaseerd op de therapie Floortime van S. Greenspan en het Play-project van R. Solomon. Het volgt het ontwikkelingsmodel van Greenspan en richt zich op individuele, sensorisch-motorische en relationele aspecten van de ontwikkeling van het kind. FloorPlay is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Deze coaching kan, indien gewenst, ook met andere verzorgers van je kind worden gedaan (bijvoorbeeld bij de kinderopvang).

 

Coaching met FloorPlay

bottom of page